Kvavt!

Åh, idag har det varit så kvavt! Eric och John åkte och badade, och jag stannade hemma med Henry. Ville ta en promenad, fixa i sovrummet och så inväntade jag en köpare av gåstolen. 

Promenaden blev en väldigt svettig en. Trots rätt långsamt tempo så rann svetten. Men Henry fick sig en go tupplur på dryga timmen iaf. Vid Västbyggeby kom en vacker häst ivrigt fram mot oss när vi kom gående längs vägen. Stannade och hejade på den, den måste trott att jag kom med mat eller vatten eller så för han hade fullt fokus på oss. Fin var han! 

(null)

Sovrummet har vi målat blått för ett tag sen men då en vägg har tagit extra lång tid och trilskats med irriterande ojämnheter är det först nu som den sista slipningen gjorts (jag ger upp nu, det får vara ojämnt underlag). 
Äntligen har jag ett blått sovrum! Det är något jag velat ha sen jag låååångt tillbaka men alltid fegat ur och valt vitt eller beige. Men nu så! 
(null)
Nu är det ännu mer piffat med vackra kuddar och mer blommor. Sänggaveln/stommen har jag egentligen tröttnat på men funderar på att styla om den. Uppdaterar om detta om det blir av. 😬 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snyggt!

2018-08-05 @ 17:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0