God morgon

Ujuj, 06.40 gjorde Henry morgon med ett strålande humör. Vore väl toppen om det inte var för att han vaknat 78000 gånger under natten pga hettan. Fläktarna gör sitt men de räcker inte till när det så varmt som nu. Druckit massor har han gjort natten igenom så det är ju bra. 

Strax efter vi gått ner en våning och jag bryggt mig en kanna kaffe kommer John tassandes nerför trappan. Han har sovit non stop natten igenom och hade säkert sovit längre om inte vi var vakna. 

Mitt i morgontröttheten hör jag sopbilen utanför. Jäklarns, det är ju torsdag och jämn vecka! Rusar efter morgonrocken men hinner inte ut ändå förrän de åker förbi. Suck! Jag som brukar vara så duktig och skriva upp i kalendern, skyller på semester och värmen! Vi har hämtning av kompost varannan vecka och brännbart var fjärde vecka, så nu blir det ju en väldigt lång period mellan tömningarna. Men jag är grym på att källsortera, inget av kärlen var fullt utan hälften av utrymmet finns kvar så det är nog ingen fara för sopöversvämning här inte.  ✌️🙂

Men nu så, startar vi dagen. Ska bara piggna till en aning mer med hjälp av koffein. 

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0