Furuvik

Idag blev det ett besök på Furuvik. Jag vet inte vilken gång i ordningen det är men det är lika mysigt varje gång. 
När vi körde in på parkeringen vid havet åkte vi bakom en stor, vit limo (hummerlimo?). Det var med all säkerhet Hellacopters som anlände och jag som inte ens lyssnat särskilt mycket på deras musik tyckte det var jättespännande och ville vinka till de tonade rutorna. Det ville inte Eric. 

Inne i parken började vi med lunch i Cirkusrestaurangen och fortsatte sen mot aporna. Vi hälsade på schimpanserna, lemurerna, grisarna,hästarna, tog en tur i Amazonas och fortsatte sen mot Orangutangerna och Gibbons. Sen var det äntligen dags för karuseller, idag var jag riktigt sugen på lite pirr i magen! John och jag åkte några stycken innan vi köpte glass och fick lyssna på Hellacopters soundcheck. Kul att få höra och se Dregen och Co sjunga upp. 

Mysig eftermiddag och perfekt för Furuvik, molnigt och lite svalare idag. 
(null)

Eric har spelning även ikväll men en lite kortare så han var hemma längre. Han värmde upp sångrösten och gitarren i vardagsrummet och grabbarna gillar det. John har rockat med sen han var i Henrys ålder och nu börjar även Henry skina upp och studsa upp och ner när Eric spelar. 

Henry tog sina första steg för ett tag sedan och kan gå, men han föredrar fortfarande att krypa. Idag märkte jag dock att han gick längre sträckor och satte sig inte ner på knäna lika ofta. Godingen, han är så söt! 
(null)

(null)

(null)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0