Strålande rustkaos

Jorå, det blir julpiffat här hemma trots rustkaoset som råder. Vi har nämligen rivit ut köket och håller som bäst på att spackla, foga och måla väggar. Halva vardagsrummet är belamrat med allehanda köksredskap, glas, lister och bråte. Det finns nog inte ett hörn i det hör huset som är städat just nu. 

Men imorgon är det första december och då ska stjärnorna vara uppe (1:a december eller 1:a advent, det som kommer först från år till år). 😊

(null)


Long time no see

(null)

(null)

Hej! Nu var det verkligen längesen. Jag har gjort några tappra försök att komma igång med skrivandet, saknar det en hel del ( och att gå tillbaka och kika på allt vi gör, mina minnen). Men det har antingen varit tidsbrist, energibrist eller ren glömska som hindrat mig. Eller den största boven av alla i sammanhanget- blogg.se. Ursäkta mig, men fy sjutton så dålig deras app varit genom de senare åren. Hoppas på bättring nu med den nya versionen. 

Sist jag skrev hade Henry precis gjort entré i världen. Nu är han sex månader och jag kan säga att han är ljuvlig. Helt jäkla underbar unge, precis som sin storebror. Så lika, dom där två, och så olika på samma gång. Henry är hittills lugnet själv och verkar väldigt tillfreds med livet, skrattar och ler för det mesta. Gillar vagnen och kan ligga lugn även om han inte sover. Bara det liksom. :-) 

Nu hoppas jag att jag är igång igen, ska skriva mer snart men nu kallar mammaplikten- dags att göra mat till Henry, lunch till mig och sen hämta storebror på dagis. ❤️RSS 2.0