Nyårsafton 2015

Nyårsafton blev härlig, vilket fint avslut på året! Vi började ju som sagt med att möta upp kompisarna i Hemlingby-backen, åkte pulka och grillade korv. 

Väl hemma igen var det dags för Johns lunchlur och medan han sov svängde jag ihop efterrätten till kvällen. En tur till affären för sista minuten- handling, dusch och fixa och sen var det dags för oss att åka in till stan och hem till Buchanans residence. 

Kvällens middag pågick i princip hela kvällen med massa prat och skratt, barn som var överallt och på både gott och mindre bra humör, och musik såklart. Jag njöt. Älskar den familjära känslan när jag bara får vara och får vara det i så gott sällskap. ❤️ Min lilla familj och våra vänner. 


John höll igång till 22.00 och var alltså uppe tre timmar efter sin vanliga godnatt-tid. Vid tolvslaget gick vi ut och kikade på fyrverkerierna men jag sprang in titt som tätt och tittade till Lillgrisen vår. Trots en massa smällar, dunder och brak sov han gott, nedbäddad med täcke och gosedjur i sin vagn inomhus. 

Eric och jag med skuggor från trädet i ansiktena. :-) 
Efter tolvslaget firades även Jenny och Eric som båda fyller år den 1 januari. 

Efter att ha varit vaken till 03.00 var jag något trött när vi gjorde morgon. Och då tog ändå John sovmorgon till 8.30. Gott nytt år alla! 2016 ger en bra känsla i magen, det ska bli spännande att se vad det har att erbjuda. 🎉Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0