Fredagen

Värmen höll i sig även igår men eftersom det blåste en hel del kändes det inte lika hett. Jag och John hängde ute hela dagen, åt alla måltider på balkongen och plaskade i baljan. Konstigt hur en dag kan passera så fort när man bara skrotar runt hemma. 

Hade gärna åkt och badat någonstans igår men när Eric jobbar har jag ingen bil och att åka buss med packning och grejer, det känner jag inte för. Det är jättesmidigt att ta bussen då och då men jag väljer mina tillfällen. 😊 Något vi funderar på är såklart en till bil och om det blir ett syskon till John i framtiden skulle det vara väldigt bekvämt och praktiskt när jag är föräldraledig igen. Dock är det en kostnadsfråga, vi måste räkna på om vi har råd med det. 

(En liten parentes: Jag kan tycka det är rätt skönt att prata om att inte ha råd med vissa saker. När många vill ge sken av att ha mycket pengar när det mesta bara är lånat är det lite lättande att få prata om hur saker och ting egentligen ligger till. Vi har också råd- om vi får låna från banken. 😜
Missförstå mig inte, vi har lån som många andra men både jag och Eric tycker det tar emot att låna för prylar och saker vi egentligen kan klara oss utan och överväger ofta om och hur vi kan spara ihop till det vi vill ha istället.)

I alla fall- under dagen igår bestämde jag mig för att klippa Johns hår igen. Jag klippte luggen på honom i tisdags eftersom den hela tiden föll ner i ögonen på honom. Jag vågade dock inte klippa mer än så av rädsla för att skada honom, jag är ju inte direkt van att klippa hår. 


Men med kort lugg och ljuvliga lockar bak i nacken fick han en lite mindre ljuvlig hockeyfrilla..! Nej, fram med saxen, på med Babblarna och lite gott att äta och sen var det klippt! 
Mycket nöjd faktiskt! 

Idag är det mulet väder så det blir nog en hemmadag med renovering och pyssel. Finns en hel del att göra om jag säger så... Eric jobbade sin sista dag igår och har nu semester i fyra veckor och är sedan föräldraledig i fem månader. Wieeee! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Blev ju jättebra! Så fin han är, vår lilla älskade John!

Svar: Ja, han är en liten fining!
Frida

2015-07-05 @ 19:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0