Söndag och måndag

Även om jag var riktigt trött på söndagen så kände jag mig full av energi ändå. Vi packade väskorna och åkte till Valbobadet för terminens sista babysim. Eric och John badade medan jag fotade massor och filmade lite. John älskar verkligen att bada och är jätteduktig på att dyka, inte det minsta rädd och tar djupa andetag innan han kommer under vatten. Den här gången testade han att dyka från kanten (Eric höll i såklart) och att simma några tag själv under vatten mellan en instruktör och Eric. Fantastiskt att se! 💙💦 

Väl hemma fick John lunch och sedan tog Eric honom på en promenad medan jag tvättade och plockade lite. Mamma och Thomas kom förbi och vi åt smörgåstårta i solen på balkongen, mums och myyyys! ❤️ Vilken värme den här söndagen bjöd på, kändes som sommar redan. Skönt att få en stund ute med familj eftersom resten av eftermiddagen ägnades åt att städa övervåningen och tömma sovrummet. Vi sover nu i ett annat rum, Blå rummet som jag kallar det, då renoveringen av vårt rum ska starta inom kort! Wiiieee, det ska bli så roligt att göra det, tror det blir jättefint!! 

Idag, måndag, har solen värmt oss lika mycket som igår här i Valbo. Jag och John åt mellis på balkongen och hängde sedan i lekparken en stund. Han gick med gå-vagnen både dit och tillbaka, riktigt roligt! I lekparken testade han sin hink och spade och vi kröp omkring båda två så efteråt fick det bli en dusch för oss båda. 😊 Några andra bilder, också från idag. 


När jag nattat John var det ju fortfarande strålande sol ute så jag satte mig på balkongen med en kopp te. Hur länge har jag inte väntat på detta då? Att få njuta av kvällssol och sitta ute i bara tunna kläder, härligt! 

Sen har jag pysslat med diverse till hemmet, planerat och donat. Den här veckan är mer planerad än andra då vi vill hinna med så mycket som möjligt av husfix i viss ordning. Planering är A och O! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0