Årets sista dag

Idag är det årets sista dag och jag är tacksam för att jag fått uppleva ännu ett så fint år. Det bästa i mitt liv hittills, vi fick John. 

Det finns massor att berätta och så mycket jag vill skriva ned här så jag kan se tillbaka på våra upplevelser i text och bild. Jag vill berätta om december, julen, Johns utveckling, presenter, tankar och funderingar. Men sedan en dryg vecka tillbaka har vi sovit färre timmar per dygn än någonsin och jag är bortom trött, det finns inte ork och knappt tankekraft till att göra annat än det nödvändigaste. Nej, nu tog jag i men ni fattar vad jag menar, visst? :-) 

Men nu ska det firas nyår och det gör vi i goda vänners lag! Efter nyåret ska vi sova lite och sedan ska 2014 summeras! 

Ha en underbar afton kära ni! Gott nytt! 

Morgonstund

Jag kilade ner i köket och gjorde i ordning frukost och tände ljus. Stjärnorna i fönstret och julgranen är de enda övriga ljuskällorna just nu. Mysigt. En liten stund för mig själv. 
Älskade barn och älskade katt

Idag blir vår guldbulle 8 månader! Det har vi firat med att äta middag utan tröja  på (endast John) så att det kunde kladdas obehindrat med maten. Ujuj vad han gillar att kladda. :-) 

Älskade barn, livet vore ingenting utan dig... Så glad att du är vår. 

Vi har haft en skön torsdag med julkortspyssel, mycket lek, mycket gos och en långpromenad i den härliga snön. Efter att vi varit förbi Coop och postat julkort promenerade vi bort till Distriktsveterinärerna vid Änglahöjden. Det var dags att hämta hem Sigrid. I en liten låda med hennes namn på fick vi tillbaka vår fina katt. Känns bra men fortfarande väldigt tungt. John sov både på vägen dit och på vägen hem, men var vaken hos veterinären. Han var så go och la händerna på mina kinder när jag hade honom i famnen medan vi väntade på att få lådan. Nästan som att han förstod att jag blev ledsen. När han sov på hemvägen var det så skönt att få rensa tankarna i lugn och ro. 

Sovgott Sigrid. 

Trött måndag

Oj vilken trött dag! John vaknade så många gånger inatt och även om han somnar om lätt så har jag svårt att komma till ro varje gång. Efter frukost fortsatte vi bara skrota omkring här hemma i myskläderna. Jag tänkte flera gånger att vi skulle klä på oss och bege oss ut men näääää.... Regn och rusk! Mysigare att gosa inne. Vi låg en bra stund på filten framför julgranen, John pysslade med sina leksaker och jag tittade på och pussade på honom. Sedan somnade vi en stund efter amning. Skönt! 


Den hemska, trötta sanningen... Men John är ju söt iaf! Ett filter tog bort den värsta glåmigheten i mitt ansikte- tack Instagram! 

Först på sena eftermiddagen gjorde vi ett ryck och plockade undan lite och lagade iordning en köttfärspaj till middag. Vi slog också in de sista julklapparna. Den här Sofia-dockan och Star wars-figuren skulle jag nästan vilja behålla själv och leka med, de är ju så fina! :-D 


När Eric kom hem gick jag upp och la mig och sov 1 1/2 h medan grabbarna umgicks. Eric väckte mig vid 20 när han skulle åka iväg en sväng. Då var det läggdags för John och han somnade bredvid mig nästan omgående. Jag tassade ner, åt middag och har sedan bara suttit i soffan och tittat på Äntligen hemma och Tsunamin 2004- dokumentär. Trötta måndag. :-) 

Nu kommer snart Eric hem igen. Jag ska göra iordning lite te till dess och tända lite värmeljus. Hörs hej! Tredje advent

Våra dagar är fyllda av så mycket härligheter just nu, älskar verkligen juletider. Sedan Sigrid gick bort har jag gråtit väldigt mycket dock, men desto skönare då att få mysa så mycket som vi gör den här månaden. Jag ska återge de senaste veckorna i ett eget inlägg. 

Idag är det tredje advent och vi har tillbringat dagen på både badhus och hotell. Vi startade dagen med att åka på babysim direkt efter frukost. Riktigt kul att plaska omkring i det varma vattnet och John stormtrivs! Det var julavslutning idag så det bjöds på fika också, det gillar vi! :-) 

Efter bad, dusch och fix åkte vi finklädda in till stan och till Elite Grand hotel. Mamma och Thomas bjöd på julbord! Det blev en härlig eftermiddag med massvis av god mat, mycket skratt och lite tok. Älskar att umgås med familjen. 


Väl hemma igen har vi pysslat med julkorts-fotografering bland annat. Det gick sådär, John ville inte direkt sitta still hihihi! 


Nu myser vi i soffan med en kvällsmacka (har varit mätta till nu efter julbordet!). Snart ska vi gå upp och lägga oss bredvid John- längtar! :-)

Godnatt! Hoppas ni haft en härlig helg och tredje advent. 

RSS 2.0