Vår första bröllopsdag!

Idag är det ett år sedan vi blev man och hustru. Herr och fru Linngård, vilken grej!

Ett fantastiskt första år som gifta, och många fler ser jag fram emot!


Bröllop

I torsdags fick vi ett fint kuvert i brevlådan, innehållandes en ännu finare inbjudan. Våra vänner Jenny och Erik ska gifta sig i maj! Åh det ska bli så roligt att få gå på bröllop, spännande!

Det är snart ett år sedan vi gifte oss- på måndag är årsdagen. Den här helgen blir det som lite firande då vi ju myser hos Matte och Malin. Matte var ju vår toastmaster! :-D På måndagkväll blir det extra fin middag och sen kanske vi drämmer till med något mer, den som läser får se...


På väg till Sthlm

Nu sitter vi i bilen på väg mot Sthlm för att umgås med Matte och Malin. Det ska bli så kul att träffa dem, det blir ju inte alltför ofta. Lite lunch, strosa på stan och sen middag ikväll.

Eric kör och jag poppar musik, fotar oss och bloggar. Nu myser jag ska ni veta! Det här kommer bli en härlig lördag, det känner jag på mig!


Gosedjurskärlek

Så underbart att krypa ned i sängen med familjen min- Eric och Sigrid. Den senare blir just nu så ompysslad och gosad med, hon är världens bästa gosedjur. I måndags fyllde hon 5 år, den lilla gobiten. 5 underbara år.
 
Godnatt och sovgott!


Jag älskar musik


Dags igen!

Så var det dags igen för en ny hårfärg. 

Jag blev alltför blond, mer än vad jag hade tänkt när jag gjorde slingor på senhösten, och har längtat till något annat sedan november. När jag fick tummen ur att ringa och boka en tid hos min favoritfrisör så var ju hon såklart fullbokad innan jul... Men så ringde jag förra veckan och fick en tid igår! 

 

Jag är numera mörkblond. Eller ljusbrun. Eller nåt. Supernöjd är jag iaf!! =)

Tack Cissi på Studio 8! 

 

 

 


Gårdagens shopping

Dessa två plagg inhandlade jag igår. Och så det fina halsbandet. 

Jag blev så glad när klänningen jag kikade på i december nu fanns att köpa för halva reapriset. Ingen tvekan, jag slog till direkt och tänker använda den till både jeans och bara ben. Den marinblå, finstickade tröjan fullkomligen skrek mitt namn när jag kilade in på Vila. Den kommer bli så fin med en skjorta under! Halsbandet? För 49 kr fick det slinka med ner i shoppingpåsen och kommer nog att användas mest till fest.

Det kändes roligt att shoppa när man liksom går rakt in saker som man vill ha. Jag handlade inte mycket alls till mig själv i december. Istället tog jag de pengar jag kunde ha köpt kläder och annat onödigt för och skänkte till Världsnaturfonden. Det kändes skönt i hjärtat. 


Lördag 12 januari

Hej på er! 

Nu jäklar har jag tagit andra steget tillbaka på riktigt till min kära blogg. Första steget var att lösenordsskydda den för att känna mig fri att verkligen skriva det jag känner för utan att människor jag inte känner ska misstolka. Detta steg kan komma att tas tillbaka, vem vet. 

Det andra steget togs idag för någon minut sedan. Jag har ju tidigare haft en liten laptop som jag använt, där alla tidigare bilder ligger bland annat. Med den blev det så enkelt att blogga, jag kunde sitta lite var som helst och jag hade tillgång till att hämta upp de bilder jag ville osv. Att blogga från mobilen är inte riktigt lika roligt måste jag säga... Problemet med laptopen är att batteriet är helt dött och strömkabeln söndertuggad (Sigrid??). Jag har försökt med alla möjliga knep för att laga sladden, provat andra sladdar och annat knep och knåp. Jag har letat över hela nätet och stans butiker efter en sladd, bara för att hitta att den billigaste kostar 800 kr... Idag surfade jag in på amazon.co.uk och hittade rätt sladd till min datormodell för 129kr. Prisskillnad! Några fler saker slank ner i varukorgen och paket kommer att leveras till mig nästa vecka! Strömkabeln kommer dock om två veckor, så då minsann kommer förutsättningarna för mitt bloggande att ändras till det bättre.  Yeeeeyy!! =) 

 

 

Idag är det lördag och dagen har tillbringats på stan och på Java. Jag strosade runt lite själv först och hittade ett par fina plagg- en klänning från Åhléns och en tröja från Vila. Kan visa sen =) Efter det mötte jag upp Linda och vi satte oss på Java för att äta lunch. Så härligt att träffa henne, prata av sig och mysa tillsammans på café. Efter ett tag kom även Fia, Gabriel och Judith och gjorde oss sällskap. Härlig lördag när jag får umgås med fin vän och älskade familjemedlemmar. 

Nu ska jag svänga ihop middag till Eric kommer hem, sedan väntar bio med Maria! Hoppas ni får en trevlig kväll! 

 

 

 

 


RSS 2.0