Fredagkvällen

Igår bjöd vi in Sofia, Gabriel och Judith på middag här hemma, för att få umgås så klart men också för att få tacka för all hjälp med bröllopet.
Eric tog fram gitarren innan middagen och det blev musik-och sånglek till Judiths stora förtjusning. Gobiten var med en stund vid middagen innan läggdags i min säng. Vi andra fortsatte med middagen som avslutades med dessert i vardagsrummet, lyssnande på några Hassan-klipp och en liten omgång tv-spel. =) Kvällen blev så mysig, mycket prat och skratt- ämnena varierade hej vilt hihihi!!

Tyvärr blev inte ett enda kort taget...Menyn såg ut på följande vis:

Räk- och avokadoröra med chili och
lime på smörstekt bröd.

Variant på Wallenbergare med lammfärs och
örter, hemgjort potatismos och sparrissallad.

Vaniljglass, hallonkompott och hemgjord vaniljsås.


Det blev jättegott!


I dagens tidningFrån Gefle Dagblad och Arbetarbladet 2012.03.16.
Fler bilder finns på gd.se och arbetarbladet.se

I wanna be your loverDen här låten framfördes i The Voice igår och jag fastnade dirrrrrekt!
Det svänger ju riktigt bra! ;-)

Bokrea

Jag och Eric gick ner på stan och kikade lite i affärer. Ingen klädshopping men det blev en god salladslunch på Nian, vackra vita tulpaner, och lite böcker. Eric frågade om jag ville ha en tidning att mysa med i soffan sen, men jag tyckte vi skulle titta in på bokrean istället- jag är på sånt här läshumör just nu:


1001 dagar som förändrade världen, Axel von Fersens kärlekshistoria med
Marie Antoinette, och Ingmar Bergmans "Söndagsbarn" och "Den goda viljan".
Här ska läsas mellan kurslitteraturen!Dålig bildkvalité med webcamen, men hellre
lite sämre bilder än inga bilder eller hur? =)

Skjutsade Eric till hockeyn- fy sjutton va bilar och folk som gick överallt! På det sken solen rakt i ögonen och det ska jag ju inte klaga på egentligen, men det gjorde mig nästintill blind där bakom ratten= inte roligt.
Nu ska jag dricka lite kaffe, njuta av de vackra tulpanerna och bläddra i mina böcker. Detta medan bilder laddas över till datorn, och som sedan ska gås igenom och sorteras, wiiieee!!

Brunhårig

För en vecka sedan besökte jag Studio Plaza här i stan. Jag hade bokat klipptid hos Stina och tidigare rådgjort med henne angående mitt hårs förvandling från svart till blont- jag vill nämligen gå tillbaka till mitt blonda hår igen. För att göra det och fortfarande ha välmående hår måste det gå långsamt och första steget var ju såklart avfärgning och brun hårfärg. Nu blev det ljusare brun färg än vad jag först räknat med och det gör mig så himla glad! Jag är nu rödbrunhårig och stormtrivs med det- nu ska jag ha det här ett tag och sedan fortsätta ljusa upp det så att det sakta men säkert blir blondare. =)


Det ser svartare ut nedtill, men det är bara skuggor.
Blev också lite lugg- supernöjd! Tack Stina!


I visst soljus ser det ännu rödare ut. =)


RSS 2.0