Bilder

Det är så roligt att sitta och trixa med bilder på Instagram. Alla lägger jag inte upp utan sparar och tänker testa att framkalla.


Middag för fyra

Efter en skön eftermiddag i Boulognern med Maria skyndade jag hem och svängde ihop middag för fyra. Eric jobbade i Bollnäs och kom hem i lagom tid för de sista förberedelserna innan gästerna kom. Tillsammans med Jenny och Erik hade vi en jättemysig kväll som inte slutade förrän det var morgon.


Eric & jag

Idag firar vi 6 månader som gifta! Underbar känsla, jag älskar dig min fina Eric.


Instagram. Kärlek.

Så har kärleken till Instagram tagit plats även i mitt hjärta. :-)


Hjärtan

Allt fler hjärtan dyker upp i mitt hem. Jag gillar dem, de är vackra. Men framför allt ger de hemmet en kärleksfull känsla. Mysigt.


Long time no see

Hej på er!! Vad längesen, känner mig som en nybörjare på bloggen. Över en månad har gått sedan jag skrev här och en stor del av anledningen är blogg.se. Appen har inte fungerat under den här tiden, och den vanliga inloggningen på datorn har även den strulat. Jag tappar lusten till slut när saker inte fungerar. Men nu är jag tillbaka! Tror jag iaf. :-) Idag är det lördag, solen skiner, jag och Eric firar ett halvår som gifta och ikväll kommer Jenny och Erik hit på middag. Life is good. Igår kväll myste vi bara vi två med god middag.


RSS 2.0