God Jul!

God Jul mina vänner!

Hoppas ni hade en härlig julafton igår och får en lika härlig dag idag. Vi har haft det jättebra och idag fortsätter firandet. Bland annat med saffransmuffins med kanelglasyr, nom nom!


Uppesittarkväll

Idag har vi hängt ihop hela dagen, jag och Eric. Vi började dagen med att sova länge, och åt sedan frukost framför tv:n. Vi stannade kvar i sovkläder i soffan och tittade på julfilm fram till klockan var halv ett. Lovely!

Vid sen lunchtid kilade vi ner på stan och åt på O´leaerys. Bra sätt att samla krafter inför sista julshoppingen. :-) Den gick dock smidigt och vid 17-tiden tog vi bilen i och hälsade på Loan hos Edelbrocks samt handlade det sista i matväg. Resten av kvällen har bestått av muffinsbak, paketinslagning, god middag med gott att dricka och nu glöggfika framför en film. Oj vad jag gottar mig nu! :-)


 
 


En liten tjyvstart på klappöppningen har det blivit också! En klapp som jag köpte till mig själv på Village, ett så kallat hemligt paket, och en klapp från Eric som han insisterade på att jag fick ikväll. I paketet från mig själv (!) låg ett par fina ljuslyktor i rökig brungrå färg- superfina! I paketet från Eric låg den runda lyktan till höger, som ett komplement till de lyktor jag har i samma stil i olika storlekar. Tack gobit!! 

 

Hoppas ni har en härlig dan för dopparedan! Jag säger som min far alltid sa till oss vid nattningen den 23 december: Ju fortare ni somnar desto fortare blir det julafton! =) 

 

 

 

 

 


Avkoppling

Pyjamasbyxor, äventyrsfilm, glögg, lussebullar, ljus och härlig julstämning i lägenheten. Och min man. Det är lördagskvällen här hos oss Linngårds. Som jag kopplar av nu.


Julhets vs julefrid

Inte för att jag förväntade mig något annat, men oj vilken stress det råder på stan. God stämning dock, men ändå stress. Jag känner lugnet när jag kliver innanför dörren. Nu ska jag fika lite innan jag sätter igång med julklappsinslagning, städning och middagsförberedning.


Hej påre lördag den 22 december!

Hej på er, ni som följer med mig in i den lösenordsskyddade bloggvärlden. Det känns lite knepigt, men jag testar ett tag i alla fall så får jag väl öppna upp den igen om jag känner för det senare.

Anledningen till att jag gör det här är som jag skrev tidigare att det känns bättre att ha lite koll på vilka som följer mina tankar och funderingar. Jag kan tala om att det inte ens är en femtedel av alla läsare som mailade och ville ha lösen. Jag vet mina närmaste vänner och bekanta, likaså några gamla och nya jobbarkompisar och så familjen så klart. Resten är för mig okända. Tidigare har det inte gjort mig så mycket, men den senaste tiden har jag dragit mig för att skriva ut vad jag gör på jobbet om dagarna, eller vad jag tycker och tänker om saker. Detta för att jag vet aldrig om jag möter en människa på ett möte i mitt jobb till exempel som har läst mina blogginlägg och skapat sig en bild av mig redan innan vi pratats vid.

Jag tycker att det är ganska viktigt hur och vad jag skriver på till exempel Facebook. Saker och ting kan misstolkas fel av personer som inte känner mig väl eller är insatta i vad som föranleder dessa tankar. Skillnaden är att jag på bloggen inte har den blekaste aning om vem som döljer sig bakom många av IP-numren, och ibland får jag kommentarer som gör mig förbryllad. Eller som de gångerna när någon utgav sig för att vara jag och skrev elaka kommentarer på andra bloggar. Hua! Internet är ett skrämmande lätt verktyg för svaga människor att vara elaka...

Jaja, nog tjatat om detta. Jag är väldigt glad att ni är hänger med mig iaf, och nu kommer jag att uppdatera bloggen bra mycket oftare än tidigare. Jag kommer att fylla bloggen med en massa bilder från året som har gått. Vi kan ju börja med denna från förra lördagens julbord i Högbo. =) 


Idag är det lördag den 22 december och jag är ledig två dagar innan julafton... Lovely! Jag sitter fortfarande i mina rutiga pyjamasbyxor och har ätit frukost i två omgångar framför tv:n. Snart ska jag dock svida om och bege mig ut på stan. =) Vi hörs snart igen! 
 
 

Long time no see- dags för lösen

Hej alla trogna som kikar in här fortfarande trots ännu ett uppehåll. Jag kan tala om att detta uppehåll blivit ofrivilligt långt då jag återigen haft trubbel med blogg.se-appen och dessutom inte har en laptop hemma längre (trasig) vilket gör bloggandet mycket mindre flexibelt än vad det var förut.

Jag vill dock verkligen ha bloggen kvar, och jag har så mycket jag vill och har velat skriva om så det kommer en massa tillbakablickar här inne om ett tag, för att liksom komma ikapp och få med det mesta som hänt... Jag har dock tagit mig en rejäl funderare och nu bestämt att jag kommer följa några vänners vägar och lösenordsskydda min kära blogg. Det känns bättre så än att inte ha någon koll alls på vilka som tittar in och tar del av mina tankar, funderingar och händelser i livet.

 

Ni som vill fortsätta kika in här får skicka ett mail till frida.linngard@hotmail.com så skickar jag tillbaka lösenordet till er. På fredag den 21 december tickar lösenordet igång. 

 


RSS 2.0