Älvkarleby

Fredagkvällen blev lugn, jag är alldeles slut. Eric jobbade i Öregrund och sov hos föräldrarna, medan jag valde att stanna hemma. En god sallad och en bra film fick det bli och sen sova. Somnade tidigt och vaknade sent. Återhämtning av krafter, check!

Idag tog jag tåget från stan ut till Ävkarleby. Det kändes som att jag bara hann sätta ner rumpan och sen resa mig igen, det gick så fort! På Älvkarlebys station stod Eric och väntade med Selma. Snacka om filmklassisk scen när jag kommer gåendes med väskan i handen från tåget och Eric står solbrun och snygg och ler charmigt med hunden bredvid sig, hihihi! Jag älskar´t!

Nu ska vi strax äta lite mat ute i solen och sen ta en tur ner till bryggan och mysa vid vattnet. Som jag älskar dessa dagar...


Judith och jag

Jag har varit barnvakt och fått tillbringa kvällen med Judith. Pussjaga, Pippi Långstrump och Nicke Nyfiken- det är lite av vår sysselsättning ikväll. Tiden bara rinner iväg och vips så var det sängdags för lilltjejen. Jag hade gärna hållt henne vaken för min egen skull, gu va jag tycker om att leka med henne. =)


RSS 2.0