World Wide Fund for Nature

Jag har precis blivit medlem i WWF, Världsnaturfonden. Jag var det förut när jag var mindre, har ingen aning om varför jag slutade. Jag är, och har alltid varit en djurvän, och det berör mig ofta mer när djur far illa än när människor gör det. Låter kanske konstigt för vissa, men det är så jag känner. Djur är det vackraste jag vet.

När jag var liten samlade jag ihop till en hel pärm med vackra bilder och informationsblad om världens alla djur som jag fick från WWF, och den har jag fortfarande kvar. Idag har jag registrerat mig som medlem och betalat avgiften, känns bra att kunna bidra till arbetet för att förbättra förutsättningarna för djuren.  Jag vill också bli fadder, och funderar på Östersjö-fadder. Det här känns bra i hjärtat.WWS´s vision:
WWF arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen genom att:

- Bevara världens biologiska mångfald
- Verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt
- Minska föroreningar och ohållbar konsumtion

Kommentarer
Postat av: Mamma

Bra Frida!Ohållbar konsumtion, ja... Just nu tittar jag på Lyxfällan -- Det finns inte ord, vilka jubelidioter..!!! De har skulder på 1 miljon, de äter för över 12000:- i månaden, den har tatueringar och piercingar.... Usch och fy för såna människor!!

Nej nu måste jag titta på nåt vackert eller åtminstone roligt, byter kanal!

P&K!

2011-10-06 @ 21:43:10
Postat av: Frida

Ja Lyxfällans medverkande är verkligen idiotiska. Sorgligt att det finns så många som konsumerar hej vilt och totalt blundar för sin ekonomiska situation och vad de verkligen behöver. Förutom hus, bil och utbildning är det inte många saker jag tycker man ska ta lån för. Har man inte pengarna blir det heller inget köp.

Puss påre mamma!

2011-10-07 @ 18:18:12
URL: http://fridas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0