Cheeseburgare, shorts & fika

Vi gick ner på stan som sagt, och jag blev ett riktigt matmonster redan innan vi kommit ut på Drottninggatan (kan bli som en liten elak häxa när jag har lågt blodsocker) så vi styrde kosan direkt mot ett matställe. Vi var båda sugna på McDonald´s, det var ett tag sen och jag måste säga- MUMS!! Vi satte oss vid ett bord intill fönstret på övervåningen, och satt en stund och kikade på allt folk ute på torget. Ett väldigt underskattat nöje, att bara sitta och glo på folk hihi!


Eric kikar på folk ute på stan och jag är löjligt glad över att få mat.

Vi strosade runt i affärerna och trots ett stort sug efter att shoppa så höll jag mig borta från det, här ska sparas lite pengar. Ett inköp blev det dock- ett par nya träningsshorts. Behöver ett par med fickor som jag kan ha när vi spelar tennis. Det blev även en fika på Waynes. Espresso, muffins och en klassisk svart kaffe- storlek LARGE.


En minikaffe, en kaffebalja och en muffin.När vi kom hem bytte Eric om och gick till gymmet, och jag satte mig vid datorn och skrev lite på hemtentan. Än har det inte lossnat så det går ganska trögt måste jag säga. Men men, det löser sig nog...

Nu sitter jag ensam här hemma med tända ljus, popcorn och äppeljuice i vinglas. Efter att vi ätit middag och kikat på Så mycket bättre stack Eric iväg på ett gig i Valbo. Jag inväntar filmen Yrrol som ska börja tio i tolv och tänker vara vaken till Eric kommer hem igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0