Regn?

Idag visade väderprognosen att det skulle bli regn och åska i Gävle och Valbo så vid frukosten bestämde vi oss för en dag hemma. 

Eftersom Eric kom hem sent inatt och ändå gick upp med grabbarna när de gjorde morgon vid 07.00 så gick han och la sig med Henry efter lunch. Jag och John tog en promenad till Ikea för att inhandla en förvaringslåda till familjens skogarderob och en lampa till mitt och Erics sovrum. Vi hann bara komma in i entrén så ville John prompt in och leka i bollhavet. Ok då, lycklig unge och en mamma som kunde strosa runt i lugn och ro. Efter ca 40 minuter hämtade jag honom och hann se honom innan han hann se mig. Godingen lekte och stojade, showade för två andra barn och kastade sig i bollhavet. Ett gnälligt nej hälsades jag med först men det ändrades snabbt när jag påminde honom om fikan vi bestämt oss för innan. Sagt och gjort- kaffe, Festis, chokladboll och dammsugare blev det. Smaskigt! 

Väl hemma sov grabbarna fortfarande och fortsatte med det ännu en timme. Nästan tre timmar snusade dom tätt ihop. Välbehövligt tror jag. 😬 
Eric tog med båda grabbarna till Leklandet och jag tvättade, städade skogarderoben, dammsög skohyllorna vid dörren, och torkade rent i uteförrådet där vi har sopsortering. Tråkigt? Nä, jag älskar när det blir ordning och reda vilket är en lyx i den här familjen i våra småbarnstider. 🤗

Middag, en tur till Willys och sen nattning av grabbarna när Eric åkte iväg på spelning. Båda grabbarna somnade gott i sina sängar och jag har pysslat med diverse i hemmet och tittat ikapp en serie jag följer. Planerat lite inför framtida projekt som jag och Eric börjat spåna på, sittandes på baksidan där det är så lugn och skönt. Mörkt, varmt och syrsors musik, lite utlandskänsla. I det enkla bor det vackra, som Ernst säger. 

Godnatt. 

PS. Vår del av Valbo fick bara några få regnstänk och ingen åska. Synd. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0