Fredagshäng

Eric åkte iväg på spelning vid 19-tiden ikväll och jag har haft soffhäng. Guldbullarna fick varsin kvällsvälling och vi gosade en stund innan vi gick upp till Johns sovrum för bokläsning och godnattsång. 
(null)

John var så trött efter en härlig dag på Limön med morfar, Åsa, Elin och fam Edelbrock. Lycklig unge, han somnade på sekunden jag gick in och la Henry i sitt rum.

Henry, som brukar vakna till titt som tätt sov non stop från 19.45 till 23.00. Lite påfyllning i magen och nu sover han igen. Håller tummarna för en natt med färre uppvak och känner mig hoppfull- tycker sömnen börjar bli bättre för Henry. Och för oss. 

Jag har inte gjort nåt nyttigt alls. Ätit smågodis, surfat runt på Jotex hemsida, gluttat på Instagram och börjat inse att min paus därifrån nog är slut snart. Eller? Mer om det sen. Jag har också tittat på Vänner och en liten snutt av filmen G. Men nu är det läggdags. 

Fick både film och bilder från sällskapet på Limön idag, så härligt såg det ut! Åsa skickade denna när John springer mot dom på väg till båten. Älskade unge, så mycket spring i benen. ❤️ 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0