Fotografering i Mackmyra

Ännu en skön förmiddag och lunch i lugn och ro hemma. Vädret har varit lite svalare och med regn igår och idag så Eric tog en tur till Köpis och handlade jeansshorts medan Henry sov lunch. Jag fortsatte att rensa bland kuddar, filtar, sängkläder mm (fortsättning på gårdagens kasta sopor- skänka bort stolar vi inte använder- och rensa extrarummet på grejer). John, den tävlingsmänniskan, var överlycklig över att få sitta och spela Angrybirds. Ena stunden jublade han för att han kom till nästa nivå och andra stunden tjuter han av olycka för att det är svårt. Hilfe.

På eftermiddagen hade vi tid på bilprovningen (godkänd bil) och efter det köpte vi med oss fika och åkte till Mackmyra. Vi passade på att fota Eric också till hans visitkort och företagssida. Fotona blev riktigt bra, han är fotogenisk. Sen gjorde han dom svartvita och med lite struktur i datorn. Voilà! 
(null)

Middag, mer pyssel och sen nattning av grabbarna. Och sen ännu mer rensning och pyssel. Jag ska få upp tavlor som blivit stående och rensa bort ramar som inte är funktionsdugliga. Har samlat på mig ramar med den ena tanken efter den andra om hur bra de kommer att göra sig på väggarna. Men sen har de blivit stående och en del är nu skadade, antingen i ramen eller i glaset. Dags att gå igenom och sen hänga upp eller kasta. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Snyggt!

2018-08-08 @ 16:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0