John

Förra veckan gick John några timmar på förskolan på måndagen och tisdagen, men resten av veckan var han hemma med mig. Jag har längtat efter att få vara med honom utan en massa måsten, och vi har haft riktigt härliga dagar. Myst länge på förmiddagarna med frukost, Disney-tv, leka med alla hans saker, vara i lekparken osv. Självklart går vi varann på nerverna också, det hör väl till? Han blir frustrerad när jag inte kan springa och jaga honom, eller lyfta honom, eller när han inte får skjuta med hockeyklubban inomhus... Jag blir galen på tjatet om glass sjuttio miljoner gånger i rad. Till exempel. Men som sagt, det hör väl till. =)

I fredags var vi till tandläkaren för hans första rutinkontroll. Oj, jag pyste av stolthet när han så duktig hoppade upp i tandläkarstolen, lyssnade noga på tandläkaren och gapade när hon bad om det (ok, han stängde munnen också så hon fick säga till på nytt), och sen lyste av stolthet själv när hon berömde honom för hans fina tänder och bett. 20 tänder och alltså alla mjölktänder på plats. Hon frågade om nappanvändning och det har ju John vägrat sedan han var cirka 6 månader. Det syntes på bettet, så rakt och fint.

Han fick välja en tandborste och tog en marinblå (samma favoritfärg som mamma) och fick sedan en alldeles egen Bettan-krokodil också. =)

 
Ja, den här lille killen alltså. Han gör mig så glad varje dag. Jag kan bli tokig av kärlek och pussa på honom till han krånglar sig ur mitt grepp, och jag blir så förundrad över hans fina sätt mot andra. Han klappar mig på magen, frågar hur jag mår och delar ut kramar om jag inte mår så bra. Han delar med sig av det han får- allt från jordgubbar och godsaker till leksaker. Delar ut bilar till oss så vi också ska ha något att leka med, och tar alltid en bit av det han har fått att äta för att ge till oss. Älskade, fina son. Utan tvekan det bästa som någonsin har hänt mig.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor Kristina

Han är underbar!

2017-07-20 @ 22:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0