Rusten fortsätter

Arbetet med köksrenoveringen fortsätter och vi är några stycken som sliter. Jag och Eric såklart, sedan har vi Ingemar och pappa som bygger en hel del och så såklart elektriker och rörmokare. 

I söndags efter julbordet jobbade vi nonstop resten av dagen med att spackla och slipa väggar, måla tak, montera stommar och justera golvet. Kl 02.00 kom vi i säng (grabbarna sov sedan länge). På måndagmorgonen var jag så trött och såg döende ut men på något sätt kom energin iaf tillbaka och vi startade dagen 08.00 med att lasta bråte på grannens släpvagn som Eric åkte med till återvinningen. Skönt att få bort skräp löpande och att inte ha en massa skit stående på tomten. 
Lite senare kom först pappa och monterade de stommar som var kvar och sedan kom Ingemar och tillsammans skruvade de upp skenor och hängde upp stommarna. Jag kokade kaffe och fixade lunch, tog hand om barnen, övervakade bygget och tog beslut hit och dit. 😃

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår, tisdag fortsatte arbetet och elektrikern kom och drog el till kyl, frys, spis, ugn, micro och belysning. Fint så!  Allt gick smidigt trots lite småhinder på vägen, men det är en väldigt duktig och trevlig elektriker så det känns himla tryggt. Skönt att ha pappa på plats också när Eric inte är hemma. När han inte jobbade med elektrikern satt han med Henry så jag fick städa lite löpande. 

Nu är nästa steg att måla taket en sväng till, snygga till väggarna, välja belysning och kyl och frys. Easy peasy. Not. 😂


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0