Regn och Öppna förskolan

Eftersom det var så grått och regnigt ute idag stannade vi inne på förmiddagen och tidiga eftermiddagen. Eric åkte iväg vid 10.30 och jag och John pysslade med det vanliga- äta lunch, leka och pyssla. Vi spelade musik och jag tände flera värmeljus för att lätta upp det ruggiga. Riktigt mysigt! Dagens båda tupplurar tog vi tillsammans, det är så skönt när jag känner mig trött. 

Humöret hos lilleman har dock gått upp och ner i snabba vändningar. En leksak som åkt i golvet eller en bok som legat  i vägen för gå-vagnen har fått honom att mer eller mindre bryta ihop. Jag har hjälpt honom plocka upp, plocka bort, kramas och bara avvakta. Skratten har kommit fort igen och varat ända till nästa utbrott. Ja, variation förnöjer eller? Febern är borta och han har sovit bra under dagen. Mat har han också fått i sig så jag vet inte vad som är på g. Tänder IGEN?! Såg vid ett par tillfällen att han kliar långt bak i munnen, men kom inte åt att kika. 

Vid 16 traskade vi iväg till Mikaelsgården för avslutning på Stor och Liten (öppna förskolan). Massvis med barn, föräldrar såklart, fika och lek och pyssel. John röjde runt med sina kompisar från föräldragruppen. Det är så kul att se småttingarna leka, ibland med varandra och en hel del i sin egen lilla värld. 😊 
John och Alfred i hoppborgen. Inte lätt att fota vildingarna! 😂❤️❤️
Lite tråkigt att det inte blir fler besök på Öppna förskolan för oss under min mammaledighet. Vi har verkligen trivts bra där och hängt där mer än vad jag nånsin trodde. Mysiga lokaler och jättebra personal! Tur att vi fortsätter träffas i föräldragruppen iaf, härliga människor och barn! 

När klockan började närma sig 18 började orken tryta dock, det är ju då vi påbörjar nattningsrutinen här hemma. Vi packade ihop och kilade hemåt igen, bytte om till pyjamas, drack en flaska välling/ersättning och somnade sen strax innan 19. Sedan dess har han vaknat 4 (!) gånger. Har kollat feber, hunger, blöja, värme/kyla. Antingen är han bara närhetstörstande och saknar tutten (håller successivt på att sluta med snuttandet), eller så är det tänder ändå. Har gett lite flytande alvedon för att komma åt tandköttet så får vi se om det hjälper. Just nu sitter jag bara och väntar på att han ska vakna igen... :-/ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0