Lördag

(Skrivet inatt medan vi följde röstningen i Eurovision). 

Efter en feberjobbbig natt sov vi som sagt till 9 idag iaf, välbehövligt! Kl 10 var det dags för möte med den byggfirma som ska renovera vårt badrum. Kakel, klinkers, blandare, dusch... Mycket att gå igenom, men roligt, roligt! 

Efter det har sovrummets rust fortsatt och idag blev fönstren färdigmålade utvändigt, taklister och garderober färdigmålade och det mesta förberett för väggmålning imorgon. Det blir sååå bra!  

Johns feber har legat på 39,8 idag och vi ringde 1177 för att höra oss för. Vi fick goda råd och då han ändå varit vid gott mod är det inget att oroa sig för och han dricker bra och kissar. Mat har han dock inte varit intresserad av men för att få i honom lite energi erbjöd vi vaniljyoughurt. Jojo, det smaskade han i sig den lille finsmakaren! Smakar ju som glass. 😊 

En tupplur på 2 1/2 timme tillsammans med Eric gjorde susen och på sena eftermiddagen åkte vi iväg och inhandlade cykelbarnstol och blommor till balkongen! 
Oj, vilken dålig bild men bättre än ingen. 😊 

Eftersom det varit så kallt har vi inte suttit ute nånting men ikväll blev det middagspremiär. Dock inte grillat som de flesta andra, utan hämtmat från Österns pärla- mums! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0