Furuvik

Igår, tisdag, besökte vi vår kära djurpark i Furuvik igen! Vi kom iväg först vid 12 men istället hann Eric köpa hem virke till altanen på förmiddagen. 

Efter att ha snurrat runt efter en ledig parkeringsplats i ca 20 minuter kunde vi äntligen parkera och gå in via havsentrén. Vi kollade in karusellerna med många ååååh och aaaaah från John. Gulle! Nästa år får han åka nån av de småbarnstillåtna karusellerna med oss. 

Vi gick vidare till getterna och sen till schimpanserna innan vi sällade oss till de flesta andra parkbesökarna vid poolen. 
Vi badade, duschade, satt på vår filt och kikade på folk, åt bulle och drack kaffe. Himlans mysigt ända till John fick nog och inte ville något alls längre. Inte bada, inte sitta på filten (nähä?!), inte sova i vagnen med välling... Vi bytte om till torra kläder och traskade till djuren igen. Ett besök vid schimpanserna återigen och Johns humör blev åter på topp! Vi tittade också in hos lemurerna och den här gången kilade de runt kring benen på oss! Wieeee, så himla gulliga! 


Ett raskt besök hos orangutangerna och kamelerna innan vi sa hejdå för denna dag. Ses snart igen! ❤️


Lillgrisen somnade medsamma i bilen, precis som förra gången. Han var så söt där han satt med sina sandaler med strumpor i, sandaler som det står Eric i, och som har tillhört hans pappa. Hur mysigt är inte det? ❤️ 

Jag och John tog en väldigt sen eftermiddagslur medan Eric hämtade grus. Han och pappa jobbade sedan på med baksidan medan jag och John pysslade på inne. Middag, lek och hans nya favoritsyssla- att sopa golv. 

Kvällen ägnades sedan åt grundarbete på baksidan (Eric) och lite småfix i förrådet för mig. Hittade en massa kort från min, Camillas och Carolas resa till Thailand och Vietnam 2005. 10 år sedan och vi hade inte ens fyllt 22 år! Så små..! Vilken resa, så många roliga minnen. ❤️


Kommentarer
Postat av: Mamma

Men gounge John! Och vilka fina sandaler!
P&K!

2015-07-16 @ 21:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0