Firat 1-åring!

Åh vilken härlig helg vi har haft! Vår älskade lille John fyllde 1 år i lördags och han blev ordentligt firad. 

På lördagsmorgonen lekte han och Eric här hemma innan vi dukade fram frukost och tände ljus. Guldbullen fick paket såklart och båda presenterna togs emot med stort leende. Gitarren var dock roligast och som han har klinkat på den! 

Dusch och fix, och sen packa in allt till kalaset i bilen som vi styrde ut mot Älvkarleby och restaurangen. Kl 13 kom familjen och då hade vi dekorerat, garnerat smörgåstårtor, gjort gräddtårtor och fixat oss själva! Lite stressigt blev det men vi hann iaf! 

Det blev en jättemysig eftermiddag med fika och mys med våra familjer, vi är omgivna av så fina människor. John fick så mycket fina saker, ojoj så överröst han blev den där lilla gobiten! Här är alla presenter upplagda på bordet hemma. :-) 

Har många fina bilder men kommer inte åt dom just nu, får visa mer sen. Men dessa lånade jag från syster bla och lade ut på Instagram. 


John hoppade över eftermiddagsvilan men höll humöret uppe ändå. Åh mitt fina barn, hoppas han verkligen känner hur älskad han är. 
Tack till familjen vår för att ni kom och firade Guldbullen! 

John somnade gott på vägen hem, helt slut efter en dag av firande. Jag var glömsk och lämnade kvar min väska med pengar, nycklar och smink i Älvkarleby, men Eric åkte tillbaka för att hämta den (tack min kärlek). När jag sagt godnatt till John och Eric tog nattningen snajdade jag om och fixade till mig- en middag på Nästet med fina vänner väntade! Åh, det blev som att fira ännu mer, så roligt! Vi satt kvar vid samma bord och snicksnackade till kl var 00.30. och jag var hemma 01.30. Trött på söndagen? Jo. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0